Laatste nieuws van Fasttel

NIEUW: FTPOE2W 2 draadsomvormer

Dient u ergens een IP videofoon, IP camera, computer of wat dan ook aan te sluiten op het netwerk en beschikt u niet over de juiste netwerkbekabeling? Onze nieuwe tweedraadomvormer FTPOE2W biedt de oplossing!

Deze module tovert elke tweedraads – of coax verbinding om naar de perfecte cat5 netwerkkabel.

U hoeft de zender zelfs niet de voeden indien u over een PoE switch beschikt. De PoE wordt samen met de data over de oude bekabeling getransporteerd.

U kan zoveel paren op uw netwerk aansluiten als u wenst: de modules zullen elkaar of anderen niet storen en het toekennen van de ip adressen gebeurt volledig automatisch.

De afstand die overbrugd kan worden is max 500 meter. De module kan dus ook gebruikt worden indien u cat 5 liggen heeft maar verder moet gaan dan de traditioneel toegelaten 90 meter.

PRODUCT IN WEBSHOP BEKIJKEN

Nieuw: bespaar geld en tijd op bekabeling en installatie!

Een echt draadloos systeem dat door de fabrikant voorgeprogrammeerd wordt waardoor u als installateur geld en tijd bespaart? Het is nu realiteit met het nieuwe systeem van Fasttel! Het systeem leent zich perfect voor renovaties en nieuwbouw van appartements- en kantoorgebouwen.

  • De buitenpost dient enkel aan het internet gekoppeld te worden. Dit kan bij afwezigheid daarvan door Fasttel opgevangen worden door een 4G module.
  • De binnenposten zijn voorgeprogrammeerd en dienen enkel via PoE of via een vast stopcontact van voeding voorzien te worden.

Dit laatste is vooral voor renovaties erg handig: u plaatst de monitor via het meegeleverde voetje waar u wenst en de wifi verbinding doet de rest. De besparing op zowel bekabeling als arbeidsuren is zodoende enorm!

Bekijk onze nieuwe video en alle info hier!

FASTTEL PRODUCTEN:

PARLOFOON BUITENPOSTEN

PARLOFOON BINNENPOSTEN

CODEKLAVIEREN

ANDERE