Laatste nieuws van Fasttel

Bezoek ons op de ISE beurs in Barcelona (31 januari – 3 februari)

12-01-2023

Voor de 15de keer op rij zijn we opnieuw present op de fantastische ISE beurs in Barcelona! Onze stand hebben we volledig vernieuwd waardoor we u nog beter kunnen ontvangen. We hebben niet de grootste stand maar wie ons bezoekt zal zien: small is beautiful!

Kom onze nieuwe design SIP buitenpost FT600SIP bekijken alsook minimalistische codeklavieren en vingerlezers.

Gebruik onze invitatiecode DD7Q5IKM via de link https://registration.firabarcelona.com/?cod_prom=DD7Q5IKM#/en_GB/E234023/WEB en tot in Barcelona!

Nieuw: bespaar geld en tijd op bekabeling en installatie!

19-12-2022

Een echt draadloos systeem dat door de fabrikant voorgeprogrammeerd wordt waardoor u als installateur geld en tijd bespaart? Het is nu realiteit met het nieuwe systeem van Fasttel! Het systeem leent zich perfect voor renovaties en nieuwbouw van appartements- en kantoorgebouwen.

  • De buitenpost dient enkel aan het internet gekoppeld te worden. Dit kan bij afwezigheid daarvan door Fasttel opgevangen worden door een 4G module.
  • De binnenposten zijn voorgeprogrammeerd en dienen enkel via PoE of via een vast stopcontact van voeding voorzien te worden.

Dit laatste is vooral voor renovaties erg handig: u plaatst de monitor via het meegeleverde voetje waar u wenst en de wifi verbinding doet de rest. De besparing op zowel bekabeling als arbeidsuren is zodoende enorm!

Bekijk onze nieuwe video en alle info hier!

FASTTEL PRODUCTEN:

PARLOFOON BUITENPOSTEN

PARLOFOON BINNENPOSTEN

CODEKLAVIEREN

ANDERE