Codeklavieren in bronze of glas

TOEGANGSSYSTEEM MET KLAVIER

Een codeklavier of keypad is een modern toegangssysteem voor woningen, garages en bedrijfspanden dat is geïntegreerd in een codepaneel. Er komt dan ook geen sleutel aan te pas. In plaats daarvan werken deze met een toegangsscherm met code of kaartlezer. Met een elektronische kaart of de juiste cijfercode krijgt u vervolgens toegang tot het gebouw of bijvoorbeeld een specifieke ruimte in het gebouw. De codeklavier wordt dikwijls buiten geplaatst in de buurt van de deur, lift of garagepoort en biedt vaak een uitkomst voor het aanbellen bij appartementencomplexen met veel woningen, of wanneer er aan meerdere mensen toegang verleend moet worden.

De sleutelloze toegang methode zorgt bovendien voor meer veiligheid in bedrijfs- en in privépanden. De kaartlezer kan gekoppeld worden aan systemen waarmee u kunt bekijken wie het pand of de ruimte hebben betreden. Via ons Door Access System kan u ook meerdere klavieren beheren via een centrale kast.

We hebben codeklavieren in 3 kleuren bronze of zwart, en een model in glas en alu (grijs of zwart). Codeklavier in een speciale kleur nodig? We lakken in de door u gewenste RAL-kleur. Hierdoor kan u deze nog beter in hun omgeving inpassen.

FT23K codeklavier in 3 kleuren bronze of zwart

FT23K KEYPAD

FT24K codeklavier in 3 kleuren bronze of zwart

FT24K KEYPAD

FT25K codeklavier in zwart en alu grijs

FT25K KEYPAD

Codeklavieren van Fasttel in bronze en glas