Parlofoon vervangen?  Bekijk onze buitenposten

Het vervangen van een parlofoon is een belangrijke stap om de veiligheid en functionaliteit van een gebouw te waarborgen. Parlofoons, ook wel intercomsystemen genoemd, spelen een cruciale rol bij het beheren van toegang en communicatie tussen bezoekers en bewoners of werknemers in gebouwen zoals appartementencomplexen, kantoren, woningen of villa’s.

Er zijn verschillende redenen waarom het noodzakelijk kan zijn om een parlofoon te vervangen.

Ten eerste kan het zijn dat het bestaande systeem verouderd is en niet meer goed functioneert. Dit kan resulteren in problemen zoals slechte geluidskwaliteit, storingen of zelfs volledig uitvallen van het systeem. In dergelijke gevallen is het essentieel om het verouderde systeem te vervangen door een modernere en betrouwbaardere versie, zoals die van Fasttel.

Daarnaast kan het zijn dat er behoefte is aan extra functies of verbeterde beveiliging. Moderne parlofoonsystemen bieden vaak geavanceerde functies zoals video-intercom, toegangscontrole via smartphones, opname van bezoekers en integratie met andere beveiligingssystemen. Het vervangen van een verouderd systeem door een nieuwer model met deze functies kan de algehele veiligheid en gebruiksvriendelijkheid van het gebouw aanzienlijk verbeteren.

Hoe ga je te werk?

Het proces van het vervangen van een parlofoon begint meestal met een grondige evaluatie van de bestaande situatie en de specifieke behoeften van het gebouw. Dit omvat het bepalen van het juiste type parlofoonsysteem, het aantal benodigde eenheden, de locatie van de binnen- en buitenposten, en eventuele extra functies die gewenst zijn. Fasttel helpt je graag hier mee verder!

Vervolgens wordt het oude systeem zorgvuldig verwijderd en worden de nieuwe componenten geïnstalleerd door onze gekwalificeerde technici. Dit omvat het leggen van bekabeling waar nodig, monteren van binnen- en buitenposten, en het configureren van het systeem voor optimale prestaties. Het is belangrijk dat de installatie wordt uitgevoerd volgens de geldende normen en voorschriften om ervoor te zorgen dat het systeem correct werkt en voldoet aan de vereisten voor veiligheid en functionaliteit.

Na de installatie wordt het nieuwe parlofoonsysteem uitvoerig getest om ervoor te zorgen dat alles naar behoren functioneert en dat eventuele problemen snel kunnen worden opgelost. Vervolgens worden de bewoners of gebruikers van het gebouw geïnformeerd over het gebruik van het nieuwe systeem en over eventuele nieuwe functies die beschikbaar zijn.

Al met al is het vervangen van een parlofoon een belangrijke investering in de veiligheid en functionaliteit van een gebouw. Door te kiezen voor een modern systeem met geavanceerde functies kunnen gebouweigenaren en beheerders zorgen voor een betere controle over de toegang en communicatie, wat bijdraagt aan een veilige en comfortabele leef- of werkomgeving.

Contacteer Fasttel, we helpen je graag verder!

Parlofoon of videofoon kopen? Kies dan voor de design toestellen van Fasttel. We beschikken over een ruim aanbod stijlvolle parlofoons en videofoons: van basismodellen tot zeer luxueuze uitvoeringen. Bij de meeste parlofoons heb je de keuze uit met/zonder camera, codeklavier of keypad, en verschillende knoppen.

We beschikken over de basiskleuren zwart, grijs en brons, maar we kunnen elke kleur voorzien, we lakken op maat. Naast videofoons hebben we ook intercom binnenposten, aparte codeklavieren en aanmeldzuilen in ons assortiment. Je kan onze toestellen ook koppelen met je GSM, een binnenpost is dus niet nodig. Kijk zeker ook eens naar onze kits, de totaaloplossing voor je parlofonie.

Doorphone Entry kits: de totaaloplossing voor je parlofonie: parlofoon buitenpost - binnenpost - connectie gsm en switch

DOORPHONE ENTRY
VIDEO KITS

All-in-one!
TOPPER!

Doorphone Entry parlofoon buitenpost, zwart, beschikbaar met of zonder camera en codeklavier

DOORPHONE ENTRY BUITENPOST

De Fasttel parlofoon
voor iedereen

Wizard Elite IP: de meest luxueuze parlofoon, beschikbaar in grijs en zwart, met of zonder camera en keypad

WIZARD
ELITE IP

De meest
luxueuze parlofoon

Wizard Ap@rtment, tot 999 appartementen via één parlofoon buitenpost, zwart en grijs

WIZARD
AP@RTMENT

Voor appartementen
en kantoren

Wizard Elegance IP, 8 in 1 parlofoon

WIZARD
ELEGANCE IP

De meest
veelzijdige: 8 in 1

Wizard Bronze, de parlofoon met tijdloze klasse

WIZARD
BRONZE IP

Tijdloze klasse

Fasttel Wizard Classic, dé beste basisparlofoon

WIZARD
CLASSIC IP

Basismodel zonder
camera of keypad

Kwaliteitsvolle binnenposten voor je parlofonie van Fasttel

BINNENPOSTEN

Van chique tot
eenvoudig functioneel

Codeklavieren of keypads in bronze of alu en glas (zwart en grijs)

KEYPADS
BRONZE EN GLAS

Stand alone keypads
of via centraal beheer

Aanmeldzuilen in bronze of RVS - de oplossing voor je toegangscontrole, al dan niet met parlofoon

AANMELDZUILEN
BRONZE & RVS

Functionele en stijlvolle
aanmeldzuilen in RVS of bronze

FASTTEL PRODUCTEN:

PARLOFOON BUITENPOSTEN

PARLOFOON BINNENPOSTEN

CODEKLAVIEREN

ANDERE