Maatwerk parlofonie en toegangscontrole

Maatwerkoplossing nodig voor toegangscontrole? Fasttel, specialist in maatwerk voor parlofoons en videofoons helpt je verder. Sommige noden vragen nu eenmaal een bijzondere oplossing, die niet standaard voor handen is.

Als KMO is Fasttel flexibel als geen ander, én specialist in maatwerk. We kunnen daarbij gebruik maken van de meest geschikte technologie, analoog of over IP. Onze parlofonie kan geïntegreerd worden al dan niet in of met een brievenbus of aanmeldzuil.

Maatwerk betekent voor ons zowel het maken van producten of oplossingen op maat, maar ook het personaliseren van bestaande producten. Zo is het mogelijk uw naam en huisnummer te graveren in onze buitenmodules.

Bedrijven zoals de NMBS en Proximus deden in het verleden een beroep op onze maatwerk-oplossingen. Contacteer ons voor meer info.

Wij lakken in de door u gewenste kleur

Parlofoon, zuil of codeklavier in een speciale kleur nodig? We lakken in de door u gewenste kleur. Hierdoor kan u de parlofoons, aanmeldzuilen en codeklavieren van Fasttel nog beter in hun omgeving inpassen.

VOORBEELDEN VAN MAATWERK EN PROJECTEN VIDEOFOON EN TOEGANGSCONTROLE